Levende miljø – friskt luft og sjø

Byfjordparken bygges for folk og for fremtiden. Vi skaper et godt miljø å bo og jobbe i. I Byfjordparken ønsker utemiljøet deg velkommen hjem lenge før du går inn over dørstokken. Her i den grønne parken er det et rolig bomiljø, samtidig som fjorden og byens folkeliv er tett på.

Livet i parken

Opplevelsen av å bo godt og høre hjemme et sted skapes også utenfor leilighetens vegger. Utemiljøet vil gi følelsen av å bo i en grønn park, der trær, busker, blomster og plener dominerer og skaper en hyggelig atmosfære for lek, rekreasjon og annen utendørs aktivitet.

Med innendørs gjesteparkering blir uteområdet tilnærmet bilfritt og trygt for beboere og besøkende i alle aldre.

Barnehage

Som en del av prosjektet er det etablert en barnehage i tilknytning til friarealet og lekeplassen. Barnehagen har sitt eget uteområde på taket av en av bygningene. Her kan barna leke trygt i frodige omgivelser, mens foreldre som bor eller jobber i Byfjordparken kan glede seg over kort vei for å hente og bringe.

For de litt større barna vil en oppgradering av idrettsanlegget Stemmen, rett i nærheten, utvide mulighetene for aktivitet og skape et samlingspunkt i bydelen.

Nærkontakt med fjorden

Nede ved sjøkanten vil plassen foran bygningene danne Byfjordparkens eget «fjordtorg». Her kan man sitte på bryggekanten, slippe ut snøret og oppleve livet på fjorden med alt fra småbåter til cruiseskip på vei inn eller ut. Eller kanskje sitter du på en utekafe, er inne i et treningssenter eller en snackbar.

I Byfjordparken er det lagt til rette for at ulike servicebedrifter kan etablere seg.

Promenér fra torg til torg

Fra Byfjordparken vil en promenade bli bygget langs sjøkanten, og etter hvert koblet på den Blå Promenaden ved konserthuset. Dermed kan du gå fjordlangs til Stavanger sentrum, helt ut til østre bydel og tilbake igjen.

Kort vei til alt Stavanger har å by på!

Byfjordparken er en del av Stavanger nord, Stavangers mest ekspansive og spennende bydel. Her får du muligheten til å bo eller jobbe like ved sentrum, i en grønn park med nydelig fjordutsikt. Byfjordparken får et levende miljø, og blir samtidig et rolig og behagelig sted å bo og jobbe. Alle nødvendige fasiliteter og alt byen har å by på, inkludert skoler, idrettsanlegg og butikker, er rett i nærheten.

Jobber du i Byfjordparken vil du reise mot trafikken både morgen og kveld.

Kort vei – uansett fremkomstmiddel

Fra Byfjordparken er det 1,7 kilometer til Torget i Stavanger sentrum – ca. 3 minutter med bil, 7 minutter med sykkel og det tar under 20 minutter å gå. Bussen, som tar 8 minutter, går 4 ganger i timen.

Fra Byfjordparken vil en promenade bli bygget langs sjøkanten, og etter hvert koblet på den Blå Promenaden ved konserthuset. Dermed kan du gå fjordlangs til sentrum, helt ut til østre bydel og tilbake igjen.

Spennende nabolag for både beboere og bedrifter

Byfjordparken bygges rett ved et godt etablerte boligområder. En oppgradering av idrettsanlegget Stemmen, rett i nærheten, utvider mulighetene for aktivitet og skaper et samlingspunkt i bydelen.

Bedriftene i Byfjordparken blir en del av et dynamisk og kompetansebasert næringsliv med bedrifter som DNV GL, Centrica, DSD og SR-Bank like i nærheten, alle godt plassert i Stavanger nord.

  • Utsikt over Byfjorden
  • Rolige omgivelser
  • Stort parkanlegg
  • Stor, åpen brygge mot fjorden

Interessert? Ta kontakt med oss.