Velg en side

Bo bedre i Byfjordparken

Hvor ofte får du muligheten til å kjøpe deg en leilighet nær sentrum i grønne omgivelser rett ved fjorden? Alt til en pris som kanskje er lavere enn du tror. Ta kontakt for å avtale visning.

Blir Byfjordparken ditt nye hjem?

Hva vil det si å bo godt? Vi tror det er når beliggenhet og omgivelser skaper en god helhet sammen med boligen. Når leiligheten har god kvalitet, er komfortabel og har løsninger som fungerer. Når du kan gå ut på en romslig balkong og nyte lys, luft og utsikt. Når leiligheten blir akkurat slik du vil ha den, der du vil ha den.

Leiligheter for alle behov

Folk er forskjellige – det samme er leilighetene i Byfjordparken. Du kan velge mellom flere leilighetstyper, fra 55 til 132 kvadratmeter, fra 2 til 5 rom, fra 1. til 7. etasje, fordelt på 3 bygg; B1, B2 og B4. B1 og B2 var innflyttingsklare i oktober 2017, mens B4 var innflyttingsklar i mars 2019.

Moderne bygninger og arkitektur

Bygningenes utforming understreker at tilværelsen er dynamisk – ikke A4 og lik for alle. Byggene har 6-7 etasjer, med 2 til 5 leiligheter per etasje. I en etasje er ingen leilighet lik en annen.

Luft og lys

Bygningenes plassering og leilighetenes utforming er nøye gjennomtenkt for å utnytte beliggenheten maksimalt. Nesten alle leiligheter har minst to yttervegger og generøse vindusåpninger som slipper lyset inn. Leilighetene er åpne og luftige, uten lange ganger.

Romslige balkonger

Alle leilighetene har balkong eller terrasse med god plass til å møblere, utformet for å gi maksimalt utsyn og minimalt innsyn.

Det er på kjøkkenet det skjer

Kjøkkenet er ofte hjemmets sentrum uansett hvilke matvaner du har. I Byfjordparken kan du lage god mat, enten du er gourmetkokk eller ikke kokk i det hele tatt. Det skal i hvert fall ikke stå på kjøkkenet, som er velutstyrt og av god kvalitet og der du selv kan gjøre tilpasninger i samarbeid med leverandøren.

Innendørs parkering for beboere og gjester

Fra parkeringsanlegget er det lett å komme hjem og på besøk, mens kjøretøyet står tørt og trygt.

Miljøvennlige løsninger

Leilighetsbyggene er passivhus som har vesentlig lavere energiforbruk enn ordinære boliger. Dette betyr selvsagt lavere energikostnader. Dette oppnås blant annet gjennom materialvalg, isolasjon og valg av vinduer som gir minimalt varmetap. En egen energisentral forsyner leilighetene med vannbåren energi. Energien produseres med over 80% fornybare energikilder.

Husbankfinansiering

18. mars 2015 ble Byfjordparken godkjent som forbildeprosjekt i Husbanken. Det vil si at de boligene som tilfredsstiller kvalitetskravene til miljø og universell utforming og er under 90 kvm kvalifiserer til grunnlån i Husbanken. Husbanken gir finansiering for inntil 80% av kjøpesummen av leiligheten inkl. p-plassen.

  • Unik beliggenhet, ved sentrum og sjøen
  • Moderne leiligheter med unike lysforhold
  • Levende miljø
  • En spennende ny bydel i Stavanger

Interessert? Kontakt en av våre meglere.