Om Byfjordparken

Fra stengt industriområde til en ny bydel i Stavanger. Et spennende sted å bo og jobbe.

Vi bygger Stavangers nye, grønne bydel!

Byfjordparken bygges for for fremtiden på industrihistorisk grunn. Fram til 1975 lå en av Bjellands fabrikker på området der Byfjordparken nå vokser fram. Senere har familiebedriften GMC holdt til her. Det er GMC Eiendom som nå åpner det som har vært et stengt industriområde og ønsker velkommen inn i parken ned til fjorden.

Det er med stor respekt for Stavangers rike industrihistorie at GMC Eiendom utvikler dette området. Her kommer det leiligheter og næringslokaler med unik beliggenhet, høy kvalitet og fremtidsrettede løsninger. Bjellandfabrikken, og senere GMC, har vært med på å sette Stavanger på kartet som en moderne og fremgangsrik by. Snart vil området igjen syde av liv og energi, og bli et sted som er med på å definere Stavanger som en god by å bo og leve i.

Ulik type industri har holdt til i Kalhammarvigå opp gjennom årene. Siden 1973 har det vært GMC som har hatt virksomheten sin her.

GMC EIENDOM – EN SOLID, LOKAL UTBYGGER

Byfjordparken Bolig eies av GMC Eiendom som er en del av GMC-gruppen. GMC-gruppen er lokaleid og ble etablert i 1973. GMC tilbyr tjenester til offshore og maritim industri og har drevet virksomhet der Byfjordparken bygges.

Interessert? Kontakt en av våre meglere.