Bo bedre i byfjordparken

Hvor ofte får du muligheten til å kjøpe deg en bolig ved sentrum, rett ved fjorden, i en grønn park? Alt til en pris som kanskje er lavere enn du tror. Vi har salgslokaler i Dusavikveien 37a. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale visning.

LYSE OG MODERNE LEILIGHETER I GRØNNE PARKOMGIVELSER, MED UTSIKT OVER BYFJORDEN – OMTRENT SÅ NÆRT DU KAN KOMME SENTRUM UTEN Å VÆRE MIDT I BYEN. BLIR BYFJORDPARKEN DITT NYE HJEM?

Hva vil det si å bo godt? Det gjør du når beliggenhet, omgivelser og selve boligen skaper en god helhet. Når leiligheten har god kvalitet, er komfortabel og har løsninger som fungerer. Når du kan gå ut på en romslig balkong og nyte lys, luft og utsikt. Når leiligheten blir akkurat slik du vil ha den, der du vil ha den.

Du bor godt når leiligheten blir akkurat slik du vil ha den, der du vil ha den.

LEILIGHETER FOR ALLE BEHOV

Folk er forskjellige – det er leilighetene i Byfjordparken også. Du kan velge mellom flere forskjellige leilighetstyper, fra 55 til 132 kvadratmeter, fra 2 til 5 rom, fra 1. til 7. etasje, fordelt på 3 byg; B1, B2 og B4. B1 og B2 var innflyttingsklare i Oktober 2017, mens B4 ble det i august vedtatt byggestart på.

Komfort. Kvalitet. Smarte løsninger. En leilighet i Byfjordparken leverer på alt dette og gir deg rammene du trenger for en god tilværelse.

MODERNE BYGNINGER OG ARKITEKTUR

Bygningenes utforming understreker at tilværelsen er dynamisk – ikke A4 og lik for alle. Byggene har 6-7 etasjer, med 2 til 5 leiligheter per etasje. I en etasje er ingen leilighet lik en annen.

interior8

LUFT OG LYS

Bygningenes plassering og leilighetenes utforming er nøye gjennomtenkt for å utnytte beliggenheten maksimalt. Nesten alle leiligheter har minst 2 yttervegger og generøse vindusåpninger som slipper lyset inn. Leilighetene er åpne og luftige, uten lange ganger.

luftig-balkong-b2_401

ROMSLIGE BALKONGER

Alle leilighetene har balkong eller terrasse. Her er det god plass til å møblere, og de er utformet for å gi maksimalt utsyn og minimalt innsyn.

DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER

Kjøkkenet er som regel sentrum i enhver leilighet, uansett hvilke matvaner du har. I Byfjordparken har du alle muligheter til å lage god mat, enten du er gourmetkokk eller ikke kokk i det hele tatt. Det skal ihvertfall ikke stå på kjøkkenet, som er moderne, velutstyrt og av god kvalitet, der du selv kan gjøre tilpasninger i samarbeid med leverandøren.

INNENDØRS PARKERING FOR BEBOERE OG GJESTER

Fra parkeringsanlegge er det lett å komme hjem og på besøk, mens kjøretøyet står tørt og trygt.

MILJØVENNLIGE LØSNINGER

Leilighetsbyggene er passivhus som har vesentlig lavere energiforbruk enn ordinære boliger. Dette betyr selvsagt også lavere energikostnader. Dette oppnås blant annet gjennom materialvalg, isolasjon og valg av vinduer som gir minimalt varmetap.
En egen energisentral forsyner leilighetene med vannbåren energi. Energien produseres med over 80% fornybare energikilder.

HUSBANKFINANSIERING

18. mars 2015 ble Byfjordparken godkjent som forbildeprosjekt i Husbanken. Det vil si at de boligene som tilfredsstiller kvalitetskravene til miljø og universell utforming og er under 90 kvm kvalifiserer til grunnlån i Husbanken.
Husbanken gir finansiering for inntil 80% av kjøpssummen av leiligheten inkl. p-plassen.

HVORFOR BYFJORDPARKEN?

  • Unik beliggenhet, ved sentrum og sjøen
  • Lyse og moderne leiligheter
  • Levende miljø
  • En spennende ny “bydel”

 

Besøk oss i våre salgslokaler i Dusavikveien 37a, ta kontakt med en av våre meglere i EiendomsMegler 1 SR-Eiendom AS for å avtale visningstid. Vi vil gjøre alt for at du får den informasjonen du trenger.

Leiv Inge Stokka

Leiv Inge Stokka

Eiendomsmegler MNEF

leiv.inge.stokka@em1.no

952 10 773

Espen S Grastveit

Espen S Grastveit

Eiendomsmegler MNEF

espen.grastveit@em1.no

997 03 170

Thomas Fanebust

Thomas Fanebust

Eiendomsmegler MNEF

thomas.fanebust@em1.no

932 64 837