Inspirerende utemiljø

Det er ikke likegyldig for arbeidslyst og trivsel hvordan det ser ut utendørs. Byfjordparken blir som en egen liten bydel i Stavanger, der kombinasjonen nærhet til sentrum og fjorden har vært et perfekt utgangspunkt for å utvikle en grønn oase med atmosfære. Her kommer man nært både naturen og bykulturen.

Utsikt over fjorden

Nærheten til sjøen er en spennende dimensjon. Fra kontorvinduet eller bryggekanten eller kan man følge med på livet på fjorden, eller ganske enkelt bare nyte synet, finne ro, la seg inspirere. Byfjordparken inkluderer også leiligheter, som vil ligge i 11 bygg bak næringsbyggene. Det skaper et levende miljø der folk jobber, bor og tilbringer tid.

Unik beliggenhet

Nærheten til Stavanger sentrum og fjorden gjør Byfjordparkens beliggenhet unik. Rett ved sentrum, omtrent så nært du kan komme uten å være inne i selve byen. Alt byen har å by på er innen umiddelbar rekkevidde, til fots, på sykkel, med buss eller bil.

Kort vei til alt Stavanger har å by på!

Byfjordparken er en del av Stavanger nord, Stavangers mest ekspansive og spennende bydel. Her får du muligheten til å bo eller jobbe like ved sentrum, i en grønn park med nydelig fjordutsikt. Byfjordparken får et levende miljø, og blir samtidig et rolig og behagelig sted å bo og jobbe. Alle nødvendige fasiliteter og alt byen har å by på, inkludert skoler, idrettsanlegg og butikker, er rett i nærheten. I Byfjordparken finner du blant annet kontor, næringslokaler, leiligheter, treningssenter, barnehage og kaffebar.

Kort vei – uansett fremkomstmiddel

Fra Byfjordparken er det 1,7 kilometer til Torget i Stavanger sentrum – ca. 3 minutter med bil, 7 minutter med sykkel og det tar under 20 minutter å gå. Bussen, som tar 8 minutter, går 4 ganger i timen.

Fra Byfjordparken vil en promenade bli bygget langs sjøkanten, og etter hvert koblet på den Blå Promenaden ved konserthuset. Dermed kan du gå fjordlangs til sentrum, helt ut til østre bydel og tilbake igjen.

Spennende nabolag for både beboere og bedrifter

Byfjordparken bygges rett ved et godt etablerte boligområder. En oppgradering av idrettsanlegget Stemmen, rett i nærheten, utvider mulighetene for aktivitet og skaper et samlingspunkt i bydelen.

Bedriftene i Byfjordparken blir en del av et dynamisk og kompetansebasert næringsliv med bedrifter som DNV GL, Centrica, DSD og SR-Bank like i nærheten, alle godt plassert i Stavanger nord.

Levende miljø – friskt luft og sjø

Byfjordparken bygges for folk og for fremtiden. Vi skaper et godt miljø å bo og jobbe i. I Byfjordparken ønsker utemiljøet deg velkommen hjem lenge før du går inn over dørstokken. Her i den grønne parken er det et rolig bomiljø, samtidig som fjorden og byens folkeliv er tett på.

Livet i parken

Opplevelsen av å bo godt og høre hjemme et sted skapes også utenfor leilighetens vegger. Utemiljøet vil gi følelsen av å bo i en grønn park, der trær, busker, blomster og plener dominerer og skaper en hyggelig atmosfære for lek, rekreasjon og annen utendørs aktivitet.

Med innendørs gjesteparkering blir uteområdet tilnærmet bilfritt og trygt for beboere og besøkende i alle aldre.

Barnehage

Som en del av prosjektet er det etablert en barnehage i tilknytning til friarealet og lekeplassen. Barnehagen har sitt eget uteområde på taket av en av bygningene. Her kan barna leke trygt i frodige omgivelser, mens foreldre som bor eller jobber i Byfjordparken kan glede seg over kort vei for å hente og bringe.

For de litt større barna vil en oppgradering av idrettsanlegget Stemmen, rett i nærheten, utvide mulighetene for aktivitet og skape et samlingspunkt i bydelen.

Nærkontakt med fjorden

Nede ved sjøkanten vil plassen foran bygningene danne Byfjordparkens eget «fjordtorg». Her kan man sitte på bryggekanten, slippe ut snøret og oppleve livet på fjorden med alt fra småbåter til cruiseskip på vei inn eller ut. Eller kanskje sitter du på en utekafe, er inne i et treningssenter eller en snackbar.

I Byfjordparken er det lagt til rette for at ulike servicebedrifter kan etablere seg.

Promenér fra torg til torg

Fra Byfjordparken vil en promenade bli bygget langs sjøkanten, og etter hvert koblet på den Blå Promenaden ved konserthuset. Dermed kan du gå fjordlangs til sentrum, helt ut til østre bydel og tilbake igjen.

  • Unik beliggenhet, ved sentrum og sjøen
  • Moderne næringslokaler og kontor i ulike størrelser
  • Levende miljø
  • En spennende ny bydel

Interessert? Kontakt oss i dag!