Flotte lokaler med unik beliggenhet

I Byfjordparken bygges det 56 000 kvadratmeter topp moderne, miljøvennlige og fleksible næringslokaler med suveren utsikt over Byfjorden og promenade inn til Torget. Byfjordparken blir Stavangers nye grønne bydel ved fjorden – og kanskje stedet der din virksomhet skal utvikle seg videre?

Byfjordparken ligger ved fjorden nær sentrum. En særlig mer sentral plassering er det vanskelig å finne. Til Byfjordparken kan man gå, sykle eller ta buss. Med bil vil de fleste kjøre mot strømmen.

«Omgivelser gir inspirasjon. Inspirasjon gir prestasjon.»

Disse ordene fanger essensen i det Byfjordparken tilbyr: En inspirerende arbeidsplass, der bedriften og den enkelte får mye mer enn et sted å holde til. Byfjordparken tilbyr inspirerende og naturskjønne omgivelser for din virksomhet, rett ved sentrum.

Bygg og lokaler med særpreg og kvalitet

Byfjordparken vil bli et attraktivt sted å jobbe. Ni moderne, særpregede bygg vil ligge i sjøkanten. Prosjektet blir et landemerke ved innseilingen til byen.

Innvendig er byggene åpne, lyse og luftige. Her er fleksibiliteten stor til å tilpasse lokalene, slik at de blir optimale for din virksomhets behov – med landskap, cellekontorer, prosjektrom, stillerom og møterom i riktig balanse.

For de fleste størrelser

Med leiearealer fra 50 kvadratmeter, er Byfjordparken ideell for virksomheter i de fleste størrelser. Arealene er i hovedsak kontorarealer, men det kan også bli lagt til rette for annen tjenesteytende virksomhet slik som kafeer, treningssenter etc.

Byfjordparken kontorfellesskap

Kontorfellesskap er en kostnadseffektiv og sosial måte å ha kontorer. Ved å leie i et kontorfellesskap får din bedrift sine egne kontorer avskjermet, men deler fellesområder som tekjøkken, sosiale soner, møterom, garderober, toaletter etc. med andre bedrifter, på tvers av bransjer. Byfjordparken kontorfellesskap tilrettelegger og fasiliteter alt du har behov for i løpet av din arbeidsdag, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Fellesarealene

Fellesarealene du eventuelt deler med andre leietakere er også en del av ditt arbeidsmiljø. Også her er lys, luft, særpreg og atmosfære stikkord.

Det finnes blant annet store atrium med ”fritthengende” møterom. I tillegg vil det blant annet være resepsjonsområder, lunsjrestaurant, kaffebar og mulighet for takterrasser. Tjenester vil tilbys av en profesjonell driftsorganisasjon og vil utvikles i dialog med leietakerne og tilpasses leietakers behov. Parkering for biler og sykler i lukket p-anlegg.

  • Unik beliggenhet, ved sentrum og sjøen
  • Moderne næringslokaler i ulike størrelser
  • Levende miljø
  • En spennende ny bydel

Interessert? Last ned vårt prospekt om næringslokaler.