Et spennende nabolag

Kort vei til alt Stavanger har å by på!

Byfjordparken gir Stavanger en ny bydel, og deg muligheten til å bo eller jobbe like ved sentrum, i en grønn park. Byfjordparken får et levende miljø, og blir samtidig et rolig og behagelig sted å bo og jobbe. Alle nødvendige fasiliteter og alt byen har å by på, inkludert skoler, idrettsanlegg og butikker, er rett i nærheten.

Den som jobber utenfor byen vil reise mot trafikken både morgen og kveld.

kart_web2

KORT VEI – UANSETT FREMKOMSTMIDDEL

Fra Byfjordparken er det 1,7 kilometer til Torget i Stavanger sentrum – ca. 3 minutter med bil, 7 minutter med sykkel og det tar under 20 minutter å gå. Bussen, som tar 8 minutter, går 4 ganger i timen.

Fra Byfjordparken vil en promenade bli bygget langs sjøkanten, og etter hvert koblet på den Blå Promenaden ved konserthuseret. Dermed kan du gå fjordlangs til sentrum, helt ut til østre bydel og tilbake igjen.

syklist-mindreSPENNENDE NABOLAG FOR BÅDE BEBOERE OG BEDRIFTER

Byfjordparken bygges rett ved et godt etablerte boligområder. En oppgradering av idrettsanlegget Stemmen, rett i nærheten, utvider mulighetene for aktivitet og skaper et samlingspunkt i bydelen.

Bedriftene i Byfjordparken blir en del av et dynamisk og kompetansebasert næringsliv med bedrifter som DNV GL, Centrica, DSD og SR-Bank like i nærheten, langs den såkalte Sentrum-Nord-aksen.

Byfjordparken

ENKEL KOMMUNIKASJON – KORT OG GODT

  • 1,7 km. fra Torget
  • 4 busser i timen
  • 7 min. på sykkel