En bydel i utvikling

 

Byfjordparken er sentrum i Stavanger Nord. Her er en fin blanding av boliger, kontorbygg og servicetilbud. Næringsliv og byliv går hånd i hånd, og Monolitten blir en naturlig del av det hele.

Her finner du offentlige tjenester, barnehage, kafé og fellesarealer på kaien.
Dette er allerede i ferd med å bli en dynamisk bydel med aktiviteter og liv døgnet rundt.

Byfjordparken går mot strømmen

Når du bor i Stavanger Nord, vil de fleste kjøre mot trafikken morgen og kveld. Da slipper du lange køer til/fra jobb. Dessuten er det gode bussforbindelser rett utenfor døra.

Aktiviteter rett utenfor døra

Treningssenteret Sky Fitness ligger i nabobygget til Monolitten. Så her er det lett å holde seg i form enten du trener før eller etter jobben. For variasjonens skyld ligger det en padelbane like nedi bakken, og du kan alltid ta deg en dukkert på brygga. Pluss; det er fantastiske turmuligheter i området.

Nyt sjølivet

Elsker du å komme deg ut på fjorden i kajakk? Da vil du sette pris på en leilighet i Byfjordparken for her vil det være mulighet for lagring av kajakker i forbindelse med Parkeringsanlegget.

Superpraktisk med barnehage som nærmeste nabo

Stress med å levere barn i barnehagen? Det slipper du når du bor i Monolitten. Da er det bare å rusle ut døra og ned bakken. Og vips, så er dere framme. Nå kan du glemme å stampe i bilkø eller å ta en buss og to for å komme fram. Tenk så fredelige og rolige morgener dere kan få nå.

Boligvelger

Utforsk boligvelgeren og finn leiligheten du helst vi ha.

Buss

Minst fire ganger i timen

Bysykkel

Ladestasjon tilgjengelig

Dagligvarebutikk

To minutter gange

Reis miljøvennlig

Til og fra Byfjordparken er det gode bussforbindelser. Dessuten er det en stasjon for bysykler like ved. Mer praktisk og miljøvennlig blir det ikke. Og med sykkel er du på Domkirkeplassen i løpet av fem minutter!

En bydel full av opplevelser

Her har du alt du trenger – fra gode turområder, tilgang til fjorden og kort vei til alle mulige kulturtilbud – Konserthuset, Kuppelhallen, gallerier, restauranter, butikker og uteliv.

Interessert? Kontakt en av våre meglere.