Monolitten for alle

 

Monolitten er tegnet av Ramp. Et arkitektkontor kjent for å skape bærekraftige kvalitetsløsninger som passer inn i omgivelsene.

En god blanding av leilighetstyper gjør Monolitten attraktiv for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Gode romopplevelser

Ja, gode rom er faktisk en opplevelse. I Monolitten er den gjennomgående takhøyden 2,7 meter. Hva betyr det for deg? Du vil føle at boligen din oppleves luftigere. Leilighetene har livsløpsstandard.

Boligvelger

Utforsk boligvelgeren og finn leiligheten du helst vi ha.

Et grønt bygg fra grunnmur til tak

I Byfjordparken bygger vi bærekraftige bygg som setter standarden for en mer miljøvennlig fremtid. Fra materialvalg til energieffektivitet, er Monolitten løst med tanke på miljøet, og vi benytter ny teknologi og materialer som gir et mindre karbonavtrykk. Samtidig får du en bolig av førsteklasses kvalitet.

Et kjøkken til begjær

Vi har valgt kjøkken fra Sigdal. Modellen heter Vidde og har slette fronter. Det gir innredningen et tidløst og minimalistisk design. Vidde fås i fargene Snø, Korn, Sky og Granitt.

 

Kjøkkenet er svanemerket

Det er et produkt som tilfredsstiller strenge miljø-, helse-, kvalitets- og funksjonskrav. Du kan være trygg på at det inneholder minimalt med farlige kjemikalier – noe som bidrar til et sunnere innemiljø.

Et stilrent baderom

For mange er den beste starten på dagen en god dusj i et godt baderom. Vi har valgt modellen Lilje fra Sigdal. Den kjennetegnes av slette fronter som gir innredningen et rent og elegant preg.

 

Kjenn varmen spre seg

Leilighetene varmes opp med vannbåren varme fra egen energisentral. Det blir radiator eller viftekonvektor på vegg i stue/kjøkken, og det blir vannbåren varme i gulvet på badet.

Meld din interesse

Utbygger:

Totalentreprenør:

Forretningsfører:

Interessert? Kontakt en av våre meglere.