På jobb med fjordutsikt

11 minutter på elsparkesykkel fra Storhaug til Byfjordparken. Dagen til Camilla Rekdal starter med sjøluft og fjordustikt. Utsikten har hun med seg hele dagen, også når hun kommer på jobb.

 

dame med sykkelhjelm og fjorden i bakgrunnen

Camilla Rekdal er senior HR rådgiver i Zirkel. En god start for henne er en kopp kaffe foran utsikten. Men først frisk luft på elsparkesykkelen på vei til jobb.

11 minutter på elsparkesykkel fra Storhaug til Byfjordparken. Dagen til Camilla Rekdal starter med sjøluft og fjordustikt. Utsikten har hun med seg hele dagen, også når hun kommer på jobb.

I kontorfellesskapet i 7. etasje i Byfjordparken 15 holder rådgivningsselskapet Zirkel til. Camilla Rekdal og kollegene bistår bedrifter med rådgivning innen HMS, kvalitet og HR.

dame med sykkelhjelm og fjorden i bakgrunnen

– Vi er opptatt av sikkerhet i Zirkel, og jeg bruker alltid hjelm når jeg sykler til jobb. Risikoen øker når du sparker mye, sier Camilla Rekdal. Her om morningen rett utenfor kontoret.

Zirkel flyttet inn i Byfjordparken under pandemien.

– Vi var lei av å sitte på kontor der det ikke var noen andre enn oss. Vi var fire ansatte når vi flyttet inn her i Byfjordparken 15, nå er vi elleve og blir flere fremover. Som en liten gjeng er det fantastisk å komme til liv og røre i kontorfellesskapet her i 7. etasje, sier Rekdal.

bilde av blått hav og en høy bygning

Det finnes mye forskning på hvordan omgivelsene påvirker helsen vår. Ifølge Forskning.no har fine omgivelser positive helseeffekter. Andre effekter er raskere bedring etter stress blant annet. Les mer om tema på Forskning.no.

Kaffemaskin, utsikt mot fjorden og et trivelig miljø

– I Zirkel er vi mye på farta og jobber tett sammen med kundene våre. Da er det ekstra hyggelig med åpen kontorløsning – det gjør at vi samhandler mer når vi først kommer inn på kontoret. Hvis vi skal ha folk tilbake på kontoret etter pandemien, må det være bedre enn hjemmekontoret.

Kundene til Zirkel er små og mellomstore selskaper som trenger bistand med HMS, kvalitet, HR eller digitalisering. Disse bedriftene får samme kundekrav som store selskaper, men mangler ofte interne ressurser til å følge det opp.

– Vi bistår selskaper før de får egen HMS eller HR-avdeling. Jeg synes det er veldig spennende å være med samme bedrifter over lenger tid, selskapene er i eskalerende faser og til slutt blir de så store at de ansetter egne fagpersoner og klarer seg selv.

bilde av et stort kontor med flere pulter og glass rundt

– Åpne og lyse lokaler er viktig for oss, vi er mye på farta og jobber tett med kundene våre. Da er det ekstra hyggelig med åpen kontorløsning – det gjør at vi samhandler mer når vi først kommer på kontoret, sier Camilla Rekdal.

– Når jeg har jobbet lenge på maskinen er det å få beveget seg og sitte en annen plass veldig viktig for meg. Jeg liker å stå når jeg jobber. Det å stå ved kaffemaskinen her i 7. etasje og nyte utsikten mens jeg jobber gir ekstra energi, sier Rekdal.

Vil du vite mer om kontormuligheter i Byfjordparken?

Vi har nå ledige kontorer fra 9,5 kvm i kontorfellesskap, til større lokaler for små og mellomstore bedrifter.

 

Ta kontakt

Lars Stangeland / daglig leder i GMC Eiendom

lars.stangeland@gmc.no