Informasjon til leietakere

Det skal være godt å jobbe i Byfjordparken. Som leietaker i Byfjordparken er det en del tjenester og tilbud du kan ta del i. Her har vi samlet kort informasjon om noe av det vi kan tilby.

Parkering leietakere

I Byfjordparken har vi et helautomatisk parkeringssystem. Det vil si at alle som kjører inn i parkeringsanlegget får lest av sine registreringsnummer på bilen. Alle leietakere som har tilgang til parkeringsplass må registreres i en database for å unngå parkeringsavgift.

Parkering besøkende

Besøkende blir registrert ved innkjøring, og ved utkjøring og kan deretter betale på 1 av 3 måter:
1. Via en app som kan lastes ned
2. På automat som er plassert i parkeringsanlegget
3. Faktura som de får i posten (merk at her er det et parkeringsgebyr på kr 39,-). Faktura sendes ut per 20 dager.

Lunsjrestaurant

Lunsj serveres mandag til fredag mellom kl. 11.00-12.30. Lokalene er åpne for bruk gjennom hele dagen for små møter eller kaffepauser og kan også bookes for større arrangement Lunsjrestauranten i Byfjordparken drives av De tre stuer.

Kaffebaren serverer deilig kaffe og småretter mellom kl. 08.00 og 15.00 mandag til fredag.

Vaktmestertjenester

Når bygget er nytt er det viktig med et godt system for oppfølging fra første dag. Vi har derfor et samarbeid med Benjamin byggdrifter som vaktmester på byggene våre. De er til stede 4 timer hver dag og kan nås på telefon +47 940 19 379 mellom 07.00-17.00. Har du behov for bistand utover dette har de en vakttelefon som kan nås 24 timer i døgnet; +47 940 19 379.

Brann og HMS

Vi har en egen brannorganisasjon for hvert bygg og for hver etasje er det en etasjevakt. Rømningsplaner henger ved alle utganger i hver etasje.

I nødsituasjoner ring:
Brann 110
Politi 112
Ambulanse 113

Ved evakuering

• Bruk ikke heis
• Følg skilting til nødutgang
• Følg med besøkende
• Møteplass er på kaien

Alle avvik, skader, mangler eller annet bes meldes inn til din leder som deretter rapporterer dette via vårt servicetorg.

Transport

Vi har lagt til rette for at man kan bruke andre midler enn bil til arbeidsplassen. Det er to store rom for sykkelparkering nede i parkeringskjelleren, og store garderober i 2. etasje. Vi har også etablert sykkelbaser til Bysykkelen like utenfor byggene. For de som foretrekker å ta buss til jobb så stopper bussen under 100 meter fra kontorene. Vi jobber også med andre løsninger, mer info vil komme etterhvert som vi får dette på plass.

Kontakt

Vi ønsker en god dialog med våre leietakere, her er hvordan dere kan komme i kontakt med oss:

Vaktmester: Benjamin Opdam +47 940 19 379
Adgangskort, drift, ledige lokaler, kontrakt eller andre spørsmål om bygget:
Siv Merethe Berge Røsland +47 975 32 342
Melde feil eller mangler: via avdelingsleder inn til servicetorget

Annet

Vi har avtale med Avarn Security for områdekontroll. Elite Service Partner og Toma har renhold i alle fellesareal. Sky Fitness Byfjordparken er vårt lokale treningssenter, ta kontakt med byfjordparken@skyfitness.no for et godt tilbud.

Du kan også få skiftet dekk på bilen mens du er på jobb, Dekk i sentrum ligger kun 100 meter i fra. Ta kontakt med kim@dekkisentrum.no for å avtale tid så ordner han dette mens du er på jobb.

  • Unik beliggenhet, ved sentrum og sjøen
  • Moderne næringslokaler i ulike størrelser
  • Levende miljø
  • En spennende ny bydel

Interessert? Kontakt oss i dag!