Informasjon til leietakere

Det skal være godt å jobbe i Byfjordparken. Som leietaker i Byfjordparken er det en del tjenester og tilbud du kan ta del i. Her har vi samlet kort informasjon om noe av det vi kan tilby.

Parkering leietakere

I Byfjordparken har vi et helautomatisk parkeringssystem. Det vil si at alle som kjører inn i parkeringsanlegget får lest av sine registreringsnummer på bilen. Alle leietakere som har tilgang til parkeringsplass må registreres i en database for å unngå parkeringsavgift.

Parkering besøkende

Parkering med APCOA FLOW
Du trenger ikke å foreta deg noe ved ankomst, ditt bilskilt registreres automatisk ved innkjøring.
Du kan betale på følgende vis:

App:
Last ned APCOA FLOW appen

Web:
Betal med kort på nettsiden: flow.apcoa.no. Betal innen 48 timer etter utkjøring, så slipper du faktura.

Automat:
Tast inn registreringsnummer og betal på automat før utkjøring.

Faktura:
Hvis du ikke foretar deg noe, vil du motta en faktura i posten for parkert tid utover gratistiden, Administrasjonsgebyr vil tilkomme.

Lunsjrestaurant

Lunsj serveres mandag til fredag mellom kl. 11.00-13.00. Lokalene er åpne for bruk gjennom hele dagen for små møter eller kaffepauser og kan også bookes for større arrangement Lunsjrestauranten i Byfjordparken drives av De tre stuer.

Kaffebaren serverer deilig kaffe og småretter mellom kl. 07.30 og 15.00 mandag til fredag.

Vaktmestertjenester

Når bygget er nytt er det viktig med et godt system for oppfølging fra første dag. Vi har derfor et samarbeid med Benjamin byggdrifter som vaktmester på byggene våre. De er til stede 4 timer hver dag og kan nås på telefon +47 940 19 379 mellom 07.00-17.00. Har du behov for bistand utover dette har de en vakttelefon som kan nås 24 timer i døgnet; +47 940 19 379.

Brann og HMS

Vi har en egen brannorganisasjon for hvert bygg og for hver etasje er det en etasjevakt. Rømningsplaner henger ved alle utganger i hver etasje.

I nødsituasjoner ring:
Brann 110
Politi 112
Ambulanse 113

Ved evakuering

• Bruk ikke heis
• Følg skilting til nødutgang
• Følg med besøkende
• Møteplass er på kaien

Alle avvik, skader, mangler eller annet bes meldes inn til din leder som deretter rapporterer dette via vårt servicetorg.

Transport

Vi har lagt til rette for at man kan bruke andre midler enn bil til arbeidsplassen. Det er to store rom for sykkelparkering nede i parkeringskjelleren, og store garderober i 2. etasje. Vi har også etablert sykkelbaser til Bysykkelen like utenfor byggene. For de som foretrekker å ta buss til jobb så stopper bussen under 100 meter fra kontorene. Vi jobber også med andre løsninger, mer info vil komme etterhvert som vi får dette på plass.

Spørsmål? Ta kontakt

Vi ønsker en god dialog med våre leietakere, her er hvordan dere kan komme i kontakt med oss:

Vaktmester: Benjamin Opdam +47 940 19 379

Ledige lokaler, kontrakt eller andre spørsmål:
Lars Stangeland +47 913 40 190

Melde feil eller mangler: via avdelingsleder inn til servicetorget

Annet

Vi har avtale med Avarn Security for områdekontroll. Toma facility har renhold i alle fellesareal. Sky Fitness Byfjordparken er vårt lokale treningssenter, ta kontakt med byfjordparken@skyfitness.no for et godt tilbud. Dersom du er interessert i InterPadel kan vi også tilby dette i umiddelbar nærhet, book banen din her. Får du med deg kollegaene dine også.

Trenger du overtidsmat eller bare en rask middag med deg hjem fra jobb, kan du bestille deilig, nylaget pizza fra Bankers pizza Tasta/Byfjordparken. Du kan hente selv (kun 150 meter fra kontoret) eller få levert. Sjekk ut: https://www.bankerspizza.no/ for meny og bestilling.

Vaktmester

Benjamin Opdam

Benjamin Opdam

Driftsleder, Byggdrifter AS

  • Unik beliggenhet, ved sentrum og sjøen
  • Moderne næringslokaler i ulike størrelser
  • Levende miljø
  • En spennende ny bydel

Interessert? Ta kontakt med oss.