Det er en fin plass å komme på jobb

 

Silje Gjøse er HMS-leder i Exceed Norge – et selskap som tilbyr Well Management og relaterte tjenester til små og mellomstore operatørselskaper. Exceed leier kontorlokaler i Byfjordparken.

– Når flyttet dere inn og hvorfor valgte dere Byfjordparken?

– Vi kom inn i Byfjordparken i januar 2020. Som oppstartsbedrift er det vesentlig for oss å ha muligheten til å skalere opp i tråd med at organisasjonen utvides.

– Vi valgte Byfjordparken fordi dette er nye og moderne bygg. Det er svært funksjonelt, og kontorene er innbydende. Det er god møteromkapasitet, videokonferansemuligheter, cellekontor eller landskap alt etter behov. Summen av alt dette passer oss som selskap.

 

– Hvordan har prosessen med utleieren vært?

– Dialogen har vært en veldig hyggelig og med god tone. Siv og Lars har tatt oss vel imot. De har forklart oss hvilke muligheter vi har for å gjøre tilpasninger over tid. Det har vært enkelt å forholde seg til alt praktisk og administrativt. Alt er blitt godt forklart – alt fra hvordan wi-fi fungerer til møterom, lunsjfasiliteter, kafé og kantine. Treningsrom og alt som er på bygget, er blitt godt gjennomgått med oss.

 

– Hvem passer Byfjordparken til

– Et vidt spekter av bedrifter. Nå har vi jo allerede NAV og hjemmehjelpstjenesten og oss selv innen olje- og gass og andre oppstartsselskap i veldig ulike næringer her. Så hvis du trenger å ha et kontor som er representativt og hvor du kan ta med deg kunder uten å skjemmes, så er Byfjordparken ideell.

 

– Opplever du Byfjordparken som en del av sentrum?

– Absolutt. Det fikk jeg bekreftet selv da jeg var i en jobbrelatert lunsj i Stavanger sentrum. Etter vi var ferdige skulle vi samme vei, og da gikk vi tilbake til Byfjordparken, og det tok oss bare 15 minutter. Så for oss er dette en svært hensiktsmessig beliggenhet.

 

– Hvordan opplever du tilkomsten til Byfjordparken

– Det er godt tilrettelagt for å komme seg til og fra Byfjordparken enten med buss eller bil. Eller med sykkel og til fots. Det er gode parkeringsmuligheter både for biler og sykler.

– Rett utenfor her er det en stasjon for Bysykler. Det er hensiktsmessig når du skal av gårde kjapt og ikke vil bruke bilen eller har bilen tilgjengelig. Da er den et godt alternativ.

– På informasjonsskjermene i kantinen får vi stadige oppdateringer om hvilke busser som går når. Det er også skjermer i etasjene og ved heisene, så det er alltid lett å få med seg informasjonen man trenger.

 

– Anbefaler du Byfjordparken til andre?

– Ja, vi har jo landet her selv – så absolutt. Det er et hyggelig miljø å være en del av. I og med vi sitter flere ulike bedrifter sammen, så blir du kjent med nye personer og nye fagområder. Det gir rom for gode diskusjoner, og det blir hyggelig.

 

– Hva du liker best?

– Beliggenheten ved fjorden er en fantastisk kvalitet. Det er en utsikt og et lys som gjør at det er en fin plass å komme på jobb