En «wow» skole

Emilie Wiik er student ved BI Campus Stavanger og er i sitt andre år av en bachelor innen markedsføringsledelse.

Enkel vei til Byfjordparken

– Da jeg først kom inn i lokalene, tenkte jeg «wow» for en moderne skole! Det var ikke sånn jeg så for meg at det skulle bli å begynne på høyere utdanning. Super fine lokaler. Og masse kjekke, smilende folk som tok meg godt imot.

– Jeg tenker at i så fine lokaler motiveres studentene til å komme på campus for å studere. I tillegg er det så rolig og behagelig her at en ikke blir forstyrret når en sitter og studerer. Og så er det jo veldig greit at det er sentrumsnært, og med den fine utsikten vi har, så går det an å hvile øynene på sjøen i stedet for å sitte med nesen ned i boka eller inn i en skjerm hele dagen.

 

– Hva betyr beliggenheten?

– Som student så er det veldig greit å ha SKY Fitness som nærmeste nabo, for da får man unnagjort trening enten før en går til undervisning eller etterpå. I tillegg så har studentorganisasjonen BISO et samarbeid med InterPadel Stavanger Express, som ligger et steinkast her borte. Det gjør at du kan komma på pedaltrening mandager og fredager.

– Studentsamskipnaden i Stavanger har studentboliger som ligger like i nærheten, så det tar bare 5 minutter gå derfra til Campus. Dessuten er det jo sentrumsnært. Der tar 15 minutter å gå ned til sentrum hvor det går busser rundt om til alle bydeler. Det er veldig sentralt og lett å komma kommer seg til campus.

 

– Hva er det beste med BI for deg?

– Flinke foreleserne som virkelig brenner for faget sitt. Alltid god plass, en finner alltid et ledig grupperom eller en plass å sitte. Vi ha jo felles inngang med Noroff som gjør at man blir kjent med andre studenter og ikke bare BI-studenter, det er et skikkelig fint miljø her nede.

– Gjennom studieløpet får du tett kontakt med næringslivet, spesielt her i Stavanger, i form av Næringslivsdagene og andre arrangement. Når du kommer ut med en bachelor i fra BI, har du allerede kjennskap til ganske mange næringer og bedrifter, og du har kanskje en liten pekepinn på hvor du vil begynne.