Fikser alt på 1-2-3

Per Sigve Kleppe er arbeidende styreleder i Permar Hair – et selskap som har agentur på import av hårlasere som de selger til det norske markedet. De flyttet inn i Byfjordparken i juni i år.

– Hårlasere; hva er det?

– Håret blir tynnere med årene. Det som var fire hårstrå i en hårsekk, har gjerne blitt til ett. Hårlaseren gjør at du får fire hårstrå tilbake.

 

– Hvorfor valgte dere Byfjordparken?

– Det er nær sentrum noe som er veldig viktig for oss. Og det er nye, flotte lokaler. Dette er en plass hvor vi trygt kan invitere kunder og samarbeidspartnere til. Vi synes det er fantastisk å kunne vise fram en plass som dette.

 

– Hva var det viktigste for valg av lokaler?

– Det viktigste for oss var at vi fikk en konkurransedyktig pris på lokalet. At det var nær sentrum og at folkene som leier ut, er lette å ha med å gjøre.

– Prosessen begynte med at vi sendte en mail til ledelsen på bygget. Vi fikk svar svært kjapt, og de var imøtekommende og kunne innfri alle de ønskene vi hadde. Dét var ikke noe vi var vant med fra før!

– Hvem passer Byfjordparken for?

– Dette er et sted som kan passe for alle type bedrifter – om du er enkeltmannsforetak og vil være en del av et fellesskap. Det passer også for en bedrift med to-tre personer slik som oss, og det passer for bedrifter som har ambisjoner om å vokse.

 

– Hvordan er det å komme seg til og fra Byfjordparken?

– Det er veldig lett å komme seg til Byfjordparken. Du har både bysykler, du har god kommunikasjon med buss, og du kan gå. Det er jo ikke langt fra Stavanger sentrum.

– Du har hele tiden den informasjonen du trenger på infotavlene, og du er alltid oppdatert. For eksempel når du sitter nede i kantinen så vet du at det er 5 minutter til neste buss til sentrum. Veldig greit!

 

– Ja, hvordan er kantinen og de andre fasilitetene?

– Det er en svært god kantine her. Vi betaler en fast månedlig sum, og vi får en meget god pris på maten. Maten er helt topp!

– Vi som jobber sammen, tar alltid en morgenkaffe og ser på utsikten over innseilingen til Stavanger. Det er en fantastisk start på dagen. Når vi har lunsj, sitter vi også og ser ut over havet. Og de minuttene med den friheten gir deg mer energi. Det er som å starte dagen på ny.

 

– Dersom du skal trekke fram en ting ved Byfjordparken, hva er det?

– Det jeg liker best, er at vi kommer så tett på beslutningstakerne her. Hvis det er noe du ønsker eller vil utbedre, så kan du ta det direkte med dem, og de fikser det på 1-2-3. Det er min erfaring. Så Byfjordparken kan jeg anbefale til alle.

Kunne du tenkt deg å leie i Byfjordparken? Ta kontakt med oss.