Total frihet – total fleksibilitet

I Byfjordparken er det mulig for større bedrifter å leie en hel etasje. Dette er fleksible lokaler som kan deles opp og innredes i forhold til alle de ønsker nettopp din bedrift måtte ha.

 

 

Det handler om å finne den optimale blandingen av kontorlandskap, cellekontor og møterom. Blant annet har vi nylig innredet et møterom som er utrustet for å legge til rette for gode prosesser etter prinsippene i «Design Thinking». Og vi kan spesialtilpasse møterom for andre behov.

Flott uansett vær

Her i Byfjordparken ligger du rett i sjøkanten, og med store vinduer får du ikke bare godt med dagslys – du har også en fantastisk utsikt til Byfjorden som byr på «underholdning» i både storm og stille.

 

God mat måt til 

Vi ser at leietakerne våre setter stor pris på lunsjrestauranten og kaffebaren. De er viktige for både trivsel og god nettverksbygging.

 

Svært god tilgjengelighet

Det er lett å komme seg til Byfjordparken uansett hvilken form for transport man foretrekker. Det er svært gode parkeringsmuligheter her, og kollektivtilbudet er godt. Det er kort vei fra sentrum dersom du sykler eller går. Det også egen stasjon for Bysykler her.

 

«Grønne lokaler»

En av de strategiske grunnpilarene i Byfjordparken allerede fra 2012 er miljøtanken. Vi skal ha et så lite miljøavtrykk som mulig. Derfor har vi blant annet vår egen energisentral. Dessuten består Byfjordparken av BREEAM-sertifiserte passivhus.

Velkommen til en levende bydel hvor alt ligger til rette for et stort mangfold!