Velkommen til Byfjordparken!

Like ved Byfjorden skaper vi en levende bydel. Her legges det til rette for et mangfold av tilbud og tjenester. Nå ønsker vi å komplettere Byfjordparken med flere aktører innen helse, velvære og livsstil.

 

Allerede har treningssenteret Sky Fitness etablert seg i Byfjordparken og er et viktig bidrag til å skape liv og aktivitet fra morgen til kveld. I nabolokalene ønsker vi flere helserelaterte aktører – det kan være tannlegekontor, legeklinikk, fysioterapeuter, kiropraktor, hudpleie, frisør, neglestudio … Lokalene passer til mange! 

Kundegrunnlaget er her

Flytter virksomheten din inn i Byfjordparken, blir den en del av et levende mangfold, og kundegrunnlaget ligger her allerede. Det er mange som jobber i Byfjordparken, studerer her eller oppsøker de offentlige tjenestene som har kontorer i nabobyggene. Her er det gode muligheter til å rekruttere nye kunder!

Fleksible lokaler

I dag er de ledige lokalene et stort rom som kan deles opp og innredes i forhold til ønsker og behov den enkelte leietaker måtte ha. Her er det store vinduer som gir godt med dagslys og utsikt til fjorden. Bygget har to inngangsparti noe som gir leitekare god eksponering overfor potensielle kunder/brukere. Det er også svært gode parkeringsmuligheter her.

Bydelens sentrum

Byfjordparkens en av de store aktørene i Stavanger Nord. Med nærhet til sjøen, gåavstand til konserthuset, kort avstand til sentrum og butikker blir Byfjordparken det naturlige senteret i bydelen ved fjorden.