Byfjordparken helse + trening

Utviklingen av Byfjordparken fortsetter. Akkurat nå har vi fokus på leietakere innen helse og velvære. Hvilken type aktører ønsker vi oss? Det kan du lese mer om her!

.

 

De aktuelle lokalene befinner seg i 4. etasje i barnehagebygget, rett ved siden av Sky Fitness treningssenter. Det hadde vært veldig bra å fått supplert denne etasjen med det for eksempel kiropraktor, fysioterapeut, tannlege, lege eller psykolog. Det kan også passe for frisør, hudpleieklinikk eller neglestudio.

Eksponering og mulige synergier

Lokalene har adkomst fra to sider – fra veien og fra parkeringsområdet. Det gir godt med trafikk i bygget og god eksponering ut mot de mulige kunder som beveger seg i bygget.

Aktører innen beslektede tjenester vil kunne ha stor nytte av å ligge ved siden av hverandre. Det er praktisk for brukerne å få samlet alle de tjenestene de ønsker på ett sted i sitt nærområde.

 

Målet er mangfold

Vi skal skape et godt bo- og arbeidsområde i Byfjordparken i Stavanger Nord. Det krever at vi har et mangfold av tilbud, tjenester og aktører. Gjerne av små, mindre og mellomstore bedrifter. Det er med på å skape liv og trivsel.   

 

Lyse og luftige lokaler

For øyeblikket er lokalet ett stort, åpent rom. Det gir stor fleksibilitet og gode muligheter for å legge til rette for den enkelte leietaker. Her er det godt med dagslys, og man har utsikt rett ut mot Byfjorden mellom næringsbyggene som ligger foran.

Hvis man ser hvordan SKY Fitness er innredet, får man et godt inntrykk av hvordan man selv vil kunne få det. SKY Fitness rapporterer at deres medlemmer synes det er fantastisk å gå og trene med de store vinduene, den utsikten og den gode luftigheten. Det er høyt under taket. Det er godt miljø og inneklima. Og det er det selvsagt i de ledige arealene også. Dessuten har vi godt med gjesteparkering som også er viktig. 

 

Et levende miljø

Byfjordparken byr på en gode blanding av andre selskap og aktører: Her ligger BI Campus Stavanger med sine 1 000 studenter. Her er også Noroff og Stavanger offshoretekniske skole. Dessuten finner du NAV og Helse- og sosialtjenesten med rundt 250 besøkende hver dag. I tillegg er det er bredt spekter av selskap som har sine kontorer her.

Nye leietakere blir med andre ord en del av et mangfold – og trolig kan mange finne en god del av sitt kundegrunnlag i Byfjordparken. Her er det aktivitet fra tidlig morgen til sene kvelden.