Hvordan opplever vi tid og rom?

Stavanger er en liten by, og ofte kan vi oppleve at det som ligger utenfor den knøttlille bykjernen som langt unna. Slik er det ikke! Faktum er at det kun er 1,7 km til Byfjordparken fra torget. Noe som vi i andre sammenhenger ikke ser på som et problem.

Hvor langt tror du det er fra Oslo S til Aker Brygge? Det er jo en avstand vi mer enn gjerne spaserer. Det handler om mye om opplevelse – den psykologiske avstanden. Det handler også om hva som skjer underveis.

På vei til Byfjordparken kan du legge veien gjennom koselige gamle Stavanger. Like etterpå kommer du til Finansparken og Bjergstedparken. Da er det faktisk bare noen få minutter til du er framme i Byfjordparken. En, fin liten tur!

Vi jobber hele tiden med tiltak som kan gjøre den opplevde avstanden enda kortere. For eksempel med installering av baser for Bysykler. Da kan du enkelt plukke med deg en av de nye elektriske Bysyklene i sentrum og behagelig gjøre unna den korte turen til Byfjordparken. Her er det også en Bysykkel-base, hvor du kan sette sykkel fra deg til du skal hjem igjen.

Vi har et tett samarbeid med Kolumbus hvor vi også ser på andre spennende, praktiske og attraktive alternativer.