Med rom for ekspansjon

Marius Stangenes er daglig leder i Permar as. Selskapet driver med vedlikehold av mekaniske tetninger i offshoreinstallasjoner.

 

– Hvorfor falt valget på Byfjordparken

– Vi er et selskap med en klar vekststrategi. Vi har faktisk fått et stipend fra Innovasjon Norge som er et kommersialiseringstilskudd, og det får man bare dersom man har et internasjonalt vekstpotensial.

– Vi håper å doble oss i løpet av et år, og om fem år skal vi være mye større og ha ekspansjon i andre land. Vi ser for oss å ha Byfjordparken som hovedkvarter i Norge.

 

– Hvilke kvaliteter ved Byfjordparken var viktige for dere?

– Vi ville ha et kontor som er sentralt og moderne. Og så er det jo en fantastisk utsikt og en fantastisk beliggenhet. Alle fasiliteter er tilgjengelige, og det var det som gjorde at vi valgte dette stedet.

– Og det jeg liker best, er at alt er nytt og moderne.

 

– Hvordan har prosessen vært?

– Vi er veldig fornøyde. Utleierne har vært svært fleksible med å tilpasse individuelle behov, og de har vært flinke til å gi oss innføring i praktiske ting som man må ha for å få tilgang til fasilitetene.

 

– Hvilken type bedrifter passer inn her?

– Jeg vil si at Byfjordparken passer til bedrifter i en oppstartsfase – slik som oss – og gjerne internasjonale bedrifter som vil ha kontor i Stavanger. Også små og mellomstore bedrifter som ønsker å være en del av et større miljø får det bra her.

– Jeg tror kanskje at det som er mest utfordrende for Byfjordparken, er at folk ikke ser hvor sentralt det er. Det er mindre enn en kilometer fra Stavanger sentrum, og det er veldig lett å komme til og fra. Du kan faktisk gå langs sjøen nesten hele veien om du ønsker det.

 

– Så det lett å komme seg til og fra Byfjordparken?

– For å komme meg på jobb sykler jeg eller kjører bil. Det er lukket sykkelparkering. Det er gode parkeringsmuligheter. Det er også bysykkel-stativ rett utenfor døren. Og det er bussforbindelser som går hele tiden på veien rett over her. Svært enkelt og praktisk.

 

– Hvordan vil du beskrive fasilitetene?

– Fasilitetene er noe av det beste med hele Byfjordparken. Vi elsker utsikten og loungen rett utenfor kontoret hvor vi kan sitte og ta en kopp kaffe. Vi elsker kantinen som også har sjøutsikt, og hvor vi kan nyte lunsjen ute om vi vil. Møterommene er moderne og kan bookes via et eget online-system. Alt er tipp-topp.

Kunne du tenkt deg å leie i Byfjordparken? Ta kontakt med oss.