Ledige næringslokaler

Flere spennende aktører har flyttet inn i Byfjordparken, noe som gir en fin dynamikk med mye folk som beveger seg i området hele døgnet. Ønsker du å leie egne næringslokaler over en eller flere etasjer, kanskje bare 100 kvm eller være en del av vårt kontorfellesskap så har vi lokalene for deg.

Fremdrift

15. august 2018 flyttet i underkant av 100 barn inn i Byfjordparken barnehage, og 15. oktober 2018 flyttet 130 ansatte fra Stavanger kommune og NAV inn i Byfjordparken 15. Eiganes og tasta hjemmebaserte tjenester flyttet inn 1. november 2018 og i juli 2019 flyttet blant annet GMC inn i 7. etasje. Etter at Northern Lights flyttet inn i deler av 6. etasjen i 2021 og allerede i 2022 utvider til resten av etasjen, er Byfjordparken 15 nå fullbooket.

2019 ble et spennende år for oss da Handelshøyskolen BI flyttet inn i sine lokaler i 1.-3. etasje i Byfjordparken 17 og Noroff i deler av 4. etasje i Byfjordparken 17. Begge aktørene flyttet inn i løpet av sommeren 2019 klare for oppstart med totalt 700 studenter august 2019. I senere tid har Rogaland fylkeskommune ved Fagskolen i Rogaland flyttet inni 5., 6. og 7. etasje.

I september 2019 ble endelig de nye lokalene til Sky fitness Byfjordparken klare og tatt i bruk. I tillegg til at vi utover høsten fikk flere mindre leietakere i vårt kontorfellesskap.

Vi jobber stadig med å utvide tilbudet i Byfjordparken.

Leietakere i Byfjordparken

I Byfjordparken 15 har vi følgende leietakere; Eiganes og Tasta hjemmebaserte tjenester, NAV Tasta & Eiganes, NAV arbeidslivssenter, Byfjord helse- og velferds kontor, Northern Lights, GMC Eiendom, GMC Group, Visavi Technology, Alumeco Norge, Zirkel, Soirée, Teknotherm, Norsk hydro, Exceed Norge, PCS Constructions, Metamorphic og AeroNautiConsult.

I Byfjordparken 17 har vi følgende leietakere; BI Stavanger, Noroff Education og Rogaland fylkeskommune med Fagskolen Rogaland.

Vi har plass til flere, enten du har behov for et kontor i kontor fellesskap eller et større areal tilpasset din virksomhet. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ledige næringslokaler og kontor samt de ulike løsningene vi kan tilby her i Stavanger nord.

Byfjordparken kontorfellesskap

Kontorfellesskap er en kostnadseffektiv og sosial måte å ha kontorer. Ved å leie i et kontorfellesskap får din bedrift sine egne kontorer avskjermet, men deler fellesområder som tekjøkken, sosiale soner, møterom, garderober, toaletter etc. med andre bedrifter, på tvers av bransjer. Byfjordparken kontorfellesskap tilrettelegger og fasiliteter alt du har behov for i løpet av din arbeidsdag, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

  • Unik beliggenhet, ved sentrum og sjøen
  • Moderne næringslokaler og kontorer i ulike størrelser
  • Levende miljø
  • En spennende ny bydel

Interessert? Ta kontakt med oss.