Silje ønsker seg nye naboer innen helse og velvære

Daglig leder i treningssenteret Sky Fitness i Byfjordparken, Silje Simonsen, ser fram til at det kommer leietakere i nabolokalene. Helst vil hun ha aktører som driver innen helse, velvære eller livsstil. Det vil gi synergier.

 

Silje er Randaberg-jenta som for fire år siden startet sitt første Sky Fitness treningssenter i nettopp Randaberg. Året etter åpnet hun sitt andre senter her i Byfjordparken.

– Hvorfor valgte dere Byfjordparken?

– Vi synes dette området er svært interessant. Det har mye med lokasjonen å gjøre. Vi så at området trengte et treningssenter. Og det har vi fått bekreftet, for vi har fått mange nye og fornøyde medlemmer etter at vi startet opp.

 

– Lokasjon sier du?

– Ja, for oss er lokasjon alltid veldig viktig. Det er det første vi ser på når vi vurderer å åpne et nytt treningssenter. Er det et behov i markedet? Hvor mange bor i området og hvor gamle er de?

– Det er mange som bor her på Tasta og som kanskje ikke vil reise til sentrum for å trene. De vil ha et lokalt treningssenter, og derfor mente vi at dette lokalet her i Byfjordparken var perfekt. Det er tipp-topp moderne, det er fresht, store vinduer, fantastisk utsikt og fint miljø.

– Det er kjekt å gå og trene her. Det er kjekt å oppholde seg i lokalene. Det er et godt miljø – du kjenner det på energien.

 

– Hvordan vil du beskrive Byfjordparken for andre leietakere?

– Byfjordparken er et kjempebra alternativ. Det er flotte omgivelser, det er rett ved sjøen, du har stort sett det du trenger, i umiddelbar nærhet. Du kan gå til alt. Jeg ser i grunnen ingen grunn til ikke å være i Byfjordparken.

– Nå er vi som treningssenter her, og da vil det være en fint for oss å få inn andre innen helse, velvære og livsstil til å flytte inn. Det kan være alt fra frisør, kiropraktor til fysioterapeut. Jo flere aktører innen helse og livsstil vi får inn, desto mer kan vi «spille» hverandre gode. Mangfold er kjekt og bra.

 

– Hvorfor er det en fordel med mangfold?

– Når vi er flere innen helse og velvære, vil vi trekke flere folk med de samme interessene og behovene. Det er alltid en fordel. Og her i nabobyggene har vi jo mye folk. Vi har to skoler, vi har Stavanger kommune, og jeg er sikker på at det er mange av disse vil benytte seg av tilbudene til dem som etablerer seg her.

 

– Hvordan vil du beskrive de ledige lokalene?

– Det er flotte lokaler med store vinduer som slipper inn mye dagslys. I dag er det ett stort rom som lett kan deles opp til mange typer bedrifter – fra en enmannsbedrift til en klinikk eller en stor salong. Det skal ikke stå på fleksibiliteten, og vår erfaring er at det er lett å samarbeide med byggherren. Så du får lokalet slik du trenger det. Godt samarbeid er viktig.

 

– Hva tenker du om framtiden for senteret og for deg?

– Corona kom jo som er skudd fra sidelinja. Det var ingen som så det komme, men vi har klart oss veldig bra. Mye takket være samarbeidet med utleier, leverandører og samarbeidspartnere. Hadde det ikke vært for dem, så hadde det vært mye vanskeligere.

– Framtiden … den ser jeg egentlig bare lyst på. Vi må bare bli ferdige med vaksineringen, så ser jeg ingenting i horisonten som kan stoppe oss!

 

– Betyr det at du har planer om åpne flere sentre?

– Tja … da er det dette med lokasjon igjen. Ser vi en plass hvor det kan være interessant å prøve seg, så er det ikke verre enn at vi kanskje prøver oss på senter nummer 3 og 4.

– Sky Fitness er en av de raskest voksende kjedene, og målet er at vi innen 2022 skal være den desidert raskest voksende kjeden blant de rimelige treningssentrene. Kanskje kommer vi til å gjøre vårt for å nå det målet …​