Er det en ting verden trenger nå, så er det muligheten til å holde avstand

Det gjelder i alle fall på arbeidsplassen. Nå handler det meste om å holde hjulene i gang slik at vi som samfunn kommer over Korona-kneika. Ett av våre bidrag er gode cellekontor!

I Byfjordparken like ved Stavanger sentrum finner du førsteklasses kontorlokaler til leie – enten du er på jakt etter ett enkelt kontor til deg eller kontorplasser til en bedrift på 200 personer. Vi har fleksibiliteten til å skreddersy gode løsninger til deg – også når du vokser og trenger større plass.

 

 

Den gode blandingen

De fleste er interessert i en blanding av cellekontor og landskap supplert med møterom og fellesfasiliteter. Byfjordparken byr på det hele og gjør tilpasninger etter kundenes behov.

Vi tilbyr flotte felles tjenester som blant annet lunsjrestaurant, kaffebar, parkering, godt kollektivtilbud, sykkelparkering og treningssenter. Vi jobber med kontinuerlig med å utvikle tilbudene i Byfjordparken for å gjøre hverdagen enklest mulig for våre leietakere.

Byfjordparken ligger sentralt

Det er kun 1,7 kilometer til Torget i Stavanger sentrum – ca. 3 minutter med bil, 7 minutter med sykkel og under 20 minutter dersom du foretrekker å gå. Bussen går 4 ganger i timen og tar 8 minutter. Nå finner du også baser for bysykkel i Byfjordparken.

La deg inspirere av «verdens beste» utsikt!

Byfjordparken ligger på kaikanten – det perfekte stedet å ta med seg en kopp kaffe for å ta en liten pause. La vårsolen varme og se ut over båtene på vei inn og ut fjorden. Kom og se!​