Tenk deg hjemmelaget lunsj hver dag!

Vi mennesker er sosiale, og måltider er best når vi deler dem med andre. Så selv om vi alle må være flinke til å holde trygg avstand, går det an å være sammen. Da er vår lunsjrestaurant det rette stedet.

 

 

Ideen bak Byfjordparken

Vår grunntanke er å skape et levende miljø for trivsel og vekst. Og da har selvfølgelig serveringstilbudet en helt sentral plass. Førsteklasses kvalitet på maten er viktig, og hver dag sørger teamet på kjøkkenet for et herlig utvalg av kalde og varme retter.

 

Inne og ute

Når været tillater det, er det koselige uteplasser hvor du kan spise. God mat smaker godt i friluft også. Du kan til og med sitte på brygga og dingle med beina – eller ta deg en dukkert. Det er faktisk mange som gjør det!

 

Egen kaffebar

Hva er vel bedre enn en skikkelig god kaffe etter lunsjen?! Den plukker du med deg i Byfjordparkens egen kaffebar. Espresso, americano, latte eller cappuccino? Kaffebaren har åpent fra kl. 8-15 mandag til fredag, og den er også åpen for naboer og forbigående.

 

Bruk lunsjrestauranten til private arrangement

Visste du at det er mulig å leie lokalene i lunsjrestauranten til arrangementer som konfirmasjon, barnedåp, julebord eller lignende?

 

Ta kontakt med De tre stuer på kantine.byfjordparken@4service.no for å få et tilbud eller stikk innom for en hyggelig prat.

 

Velkommen og vel bekomme!