Levende miljø – Frisk luft og sjø

Byfjordparken bygges for folk og fremtiden. Vi skaper et godt miljø å bo og jobbe i.

I Byfjordparken ønsker utemiljøet deg velkommen hjem lenge før du går inn over dørstokken. Her i den grønne parken er det et rolig bomiljø, samtidig som fjordens og byens folkeliv og urbane puls bare er sekunder unna.

LIVET I PARKEN

Opplevelsen av å bo godt og høre hjemme et sted skapes også utenfor leilighetens vegger. Utemiljøet vil gi følelsen av å bo i en grønn park, der trær, busker, blomster og plener dominerer og skaper en hyggelig atmosfære for lek, rekreasjon og annen utendørs aktivitet.

Med innendørs gjesteparkering blir uteområdet tilnærmet bilfritt og trygt for beboere og besøkende i alle aldre.

BARNEHAGE

Som en del av prosjektet vil det etableres en barnehage i tilknytning til friarealet og lekeplassen. Barnehagen får sitt eget uteområde på taket av en av bygningene. Her kan barna leke trygt i frodige omgivelser, mens foreldre som bor eller jobber i Byfjordparken kan glede seg over kort vei for å hente og bringe.

For de litt større barna vil en oppgradering av idrettsanlegget Stemmen, rett i nærheten, utvide mulighetene for aktivitet og skape et samlingspunkt i bydelen.

oversikt1-1

NÆRKONTAKT MED FJORDEN

Nede ved sjøkanten vil plassen foran bygningene danne Byfjordparkens eget «fjordtorg». Her kan man sitte på bryggekanten, slippe ut snøret og oppleve livet på fjorden med alt fra småbåter til cruiseskip på vei inn eller ut. Eller kanskje sitter du på en utekafe, er inne i et treningssenter eller en snackbar.

I Byfjordparken er det lagt til rette for at ulike servicebedrifter kan etablere seg.

PROMENÉR FRA TORG TIL TORG

Fra Byfjordparken vil en promenade bli bygget langs sjøkanten, og etter hvert koblet på den Blå Promenaden ved konserthuseret. Dermed kan du gå fjordlangs til sentrum, helt ut til østre bydel og tilbake igjen

GODT Å VÆRE UTE

  • Utsikt over Byfjorden
  • Rolige omgivelser
  • Stort parkanlegg
  • Stor, åpen brygge mot fjorden

 

i_byfjordparken