Vi tror utsikt gir bedre innsikt

Byfjordparken tilbyr store og små kontorlokaler til leie. Førsteklasses fasiliteter like i sjøkanten. Utsikten er fantastisk! Følg sjøtrafikken inn og ut av Byfjorden. Opplev hvordan været forandrer seg gjennom året – alle dager er like spennende.

 

 

 

For at alle skal få ta del i denne fantastiske utsikten, oppfordrer vi våre leietakere til å legge de sosiale sonene i fronten mot utsikten. Vi ser at det har en positiv effekt på arbeidsmiljøet.

Gode arbeidsplasser inspirerer

De beriker. De hjelper oss til å fokusere på våre oppgaver. De legger til rette for framgang. Byfjordparken er mer enn flotte utsiktskontorer. Dette er et levende miljø for trivsel og vekst.

Med en god miks av ulike leietakere har vi en jevn strøm av mennesker som beveger seg i området gjennom hele dagen. Dette skaper gode rammer for god byutvikling.

Fleksibilitet er et nøkkelord for oss i Byfjordparken

Når behovet for større areal melder seg, er det lett å finne løsninger som passer til den nye situasjonen til selskapet ditt. Derfor er Byfjordparken det ideelle stedet for ambisiøse bedrifter med blikket rettet opp og ut.

 

Skal vi ta en prat?

Ønsker du å se lokalene våre over en kopp kaffe eller lunsj, setter vi alltid av tid til det.

Ta kontakt med Siv Merethe Berge Røsland, siv.merethe.berge@gmc.no, 975 32 342 for å gjøre en uforpliktende avtale.